Mera mat

Igår körde vi en riktig finsmakarkväll. Vi grillade lamm, inre filé, entrecote och känguru. Sedan jämförde vi dessa sinsemellan.

Lammköttet var en positiv överraskning, eftersom jag trodde att det skulle smaka fårull. Det gjorde det inte alls. Kängurun var kanske i en klass för sig, medan inre filén definitivt slog entrecoten, i mitt tycke. Jonatan, å andra sidan, lutade kanske mera åt entrecoten som segrare av de senare två.

Svårt, men väldans gott.

T.

This entry was posted in Mat för kroppen and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Vicci
    Posted October 6, 2010 at 22:15 | Permalink

    Wait, what? du är ju vegetarian?

  2. Tanja
    Posted October 6, 2010 at 22:35 | Permalink

    Lite har jag börjat smaka på goda biffar. Men gris är äckligt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>