Medryttare sökes!

I min ägo har jag den här finfina ponnyn, Erk.

På grund av vissa omständigheter som tenderat att lägga sig kring midjan på mig så har jag själv inte möjlighet att rida Erkki förrän mot slutet av sommaren.

En av mina ryttare lider av ryggbesvär för tillfället, och min fina vita ponny får inte riktigt den motion som han skulle behöva.

Erk är en estnisk ponny med 148 cm i mankhöjd. De senaste åren har han tävlat i dressyr och för övrigt har han de mjukaste galopp- och travsteg man bara kan tänka sig. Han kan vara lite egensinnig, som gamla gubbar ofta har en tendens att bli, men med en bestämd hand så beter han sig som en hundvalp. Han är även van med både yngre och äldre ryttare.

Ponnyn befinner sig i Såka, ca 10 km från Karleby centrum, och där bor han tillsammans med tre travhästar. Pepi, som bor där, kan man också rida med, ifall någon vore intresserad av att åka ut och rida i par, men då måste man tyvärr ha egen sadel med. I Såka finns fantastiska terrängmöjligheter, och efter endast femtio meter längs trafikerade vägar kan man ta sig ända till Kronoby längs sandvägar i skogen om man så vill!

Om någon känner sig intresserad kan man kontakta mig på tanja(a)morsiussaari.fi eller telefon 044 355 2892 så kan vi diskutera lite och möjligen åka och träffa Erk och provrida. Ifall alla parter sedan gillar varandra så skakar vi hand på det.

T.

This entry was posted in Djur och natur and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>