Lammkött och spysjuka

Igår var vi till den där nya hälsokostbutiken på Torggatan 16 som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi köpte ekologiskt lammkött och ser fram emot att återvända när de fyllt på lagren lite efter helgens öppning. Vi gillar tanken på att kunna köpa närproducerat kött, så ska det nog vara.

Sen kom natten från helvetet då mina gravidben krampade och min gravidmage var sjuk och mitt gravidhumör var riktigt alldeles i botten. Och detta har inget som helst samband med besöket i hälsobutiken. Aldrig förr har jag sedan blivit så glad över insikten att jag helt enkelt dragit på mig en vanlig magsjuka som kommer att gå över snabbare än de lite på två månaderna jag ännu ska vara gravid. Hallelujah moment.

Ett annat hallelujah moment var när min make kom hem med panadol, Pepsi Max, tulpaner och svarta kolhydrater i form av Aakkoset åt mig.

Edit: Chaga heter butiken och deras facebooksidor hittas här.

T.

This entry was posted in Gravid, Vardagliga saker and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

4 Comments

 1. Linda
  Posted March 8, 2011 at 21:52 | Permalink

  Chaga 😉 En trevlig butik!

 2. Tanja
  Posted March 8, 2011 at 21:54 | Permalink

  Just det! Jag försökte med Chakra och Chagra och alla möjliga variationer. Chaga, var det ju, tack!=)

 3. Posted March 9, 2011 at 22:49 | Permalink

  Krya på dig!

 4. Tanja
  Posted March 9, 2011 at 22:51 | Permalink

  Tack, jag försöker =)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>