Trevlig hobby, minsann!

Jag förstår inte hur jag har klarat mig utan detta de senaste fjorton åren?

T.

This entry was posted in Djur och natur, Vardagliga saker and tagged , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Posted August 2, 2011 at 18:19 | Permalink

    Vilken sorts ponny är han? Hur gör du med mat när du är borta och rider? Jag har bara ridit en gång sedan Kaja föddes och börjar få abstinens!!

  2. Tanja
    Posted August 2, 2011 at 18:52 | Permalink

    Han är en estnisk ponny, 147 i mankhöjd. Ifall jag har honom med mej och lämnar honom vid mormor och morfar, i vars stall vår ponny bor, så ser jag till att mata innan jag far, och ifall jag lämnar honom hemma med hans pappa så pumpar jag mjölk för säkerhets skull isåfall, eftersom jag då är borta kring 3 timmar. Det är nog väldans skönt att få fara ut i skogen e n s a m, för dendär quality time man har med sig själv behövs nog =)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>