Lat av värmen, eller bara lat?

Den här lilla vita hästen som syns på bilden är våran ponny Erkki. Efter många långa månader som gravid och post-gravid har jag äntligen kunnat börja rida, och det är så fantastiskt kul. Men efter x antal gånger i sadeln nu, så befarar jag att våran ponny möjligen är västra Finlands lataste, och det är lite tråkigt för jag tycker om när det går snabbt.

Snälla, säg att det beror på värmen och att era hästar också helst vill gå eller lunka på i maklig takt när ni är ute och rider?!!

T.

This entry was posted in Djur och natur, Mat för själen and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. K
    Posted July 21, 2011 at 08:58 | Permalink

    Åhh men det låter ju som den perfekta hästen! 😉 Men om man inte som jag drabbats av stora skälvan och katastroftänk då man rider ut så kanske man vill ha mer fart! 🙂 Det kan nog vara så att värmen gör hästarna lite sega så kanske ni får flyga fram i galopp senare i höst då det är svalare ute!

  2. Tanja
    Posted July 21, 2011 at 17:33 | Permalink

    Jag noterar en viss stänk av osäkerhet ibland, och kan välja när vi börjar galoppera beroende på var det finns suspekta saker i skogen eller extra mycket rötter på vägen. Men det blir mindre och mindre för var gång efterhand jag märker hur jag blir mer och mer smidig och följsam i sadeln.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>