Ekonördar

20120319-174756.jpg

Mio och jag var med min moder till grannstaden idag. Vi hade några punkter att beta av på vår lista, som möjligen innefattade en sväng via Camilla Norrback-outleten efter några små skor, men den viktigaste pitstopen var ändå AM Naturprodukter vid Hälsans hus.

Sakta men säkert har vi blivit nästan lite så där störande medvetna – inte bara om vad vi äter – utan om allt annat också. Vi städar utan kemikalier med kallt vatten, olivtvål och olika fiberdukar från Enjo. Till tvättmaskinen och diskmaskinen har vi ekologiska medel och nu här senast kastade jag ut alla dyra hår- och kroppsvårdsprodukter till förmån för ekologiska och organiska sådana. När det sedan också är närproducerat, som AMs produkter, så är det ännu ett stort snäpp bättre. Kanske vi får koka lite tvål  sen i sommar tillsammans med damerna som grundat företaget?

En del av AMs produkter finns vid Chaga i Karleby, och de har även ett annat finskt ekologiskt kroppsvårdsmärke, Ole Hyvä. Ekologiska diskmaskinstabletter hittas också där.

T.

This entry was posted in Hot stuff, Mat för kroppen, Tips från coachen. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Marie
    Posted March 21, 2012 at 11:20 | Permalink

    Heja heja på ekovägen 🙂

  2. Tanja
    Posted March 21, 2012 at 11:37 | Permalink

    Det är ju faktiskt lite tack vare dig som jag äntligen fått tummen ur och gått vidare på ekovägen =)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>