Färdmedel

20120412-110437.jpg

Igår tog knackkorven och jag oss in till centrum med buss. Ovana som vi är med barnvagn-på-buss-kutymen tog vi ju förstås upp hela barnvagnsparkeringen innanför bakdörren. Jag känner hemskt dåligt till Helsingfors utanför innerstan, och satt där i bussen och funderade på hur konstigt det skulle vara om någon bekant träffade mig, med barnvagn, på en buss från Malm. Hann knappt tänka scenariot till slut innan ett annat barnvagnsekipage steg på. Det var Lasses lilla Molly med sin mamma! Jättekul, men märkligt. Vad är liksom överhuvudtaget oddsen för att stöta på någon man känner i en random buss i Helsingfors?

20120412-110446.jpg

Nåväl, nu sitter vi på Pendolinotåget tillbaka till Karleby. Här har vi ännu inte träffat någon vi känner. Jonatan stannar ända till fredag, men Mio och jag har ärenden att uträtta hemma så vi kunde inte bli kvar längre.

Jätteskoj har det dock varit, och Mio har varit hemskt duktig, fast vi flängt på över hela Helsingfors. Kanske han blir en liten globetrotter?

T.

This entry was posted in Allmänna iakttagelser, Äventyr, Bebisen. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Trackback

  1. By Mios första resa. on June 20, 2012 at 10:47

    […] längre resa. Vi for med Jonatan på kurs till Helsingfors, och åkte både tåg, spårvagn och buss, samt bodde på […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>