Erk har flyttat.

20121001-132451.jpg

I somras fick jag dåliga nyheter gällande hästlivet. Min pappa och farbror skulle stänga det ena stallet där Erkki stått, och därav skulle vi bli hemlösa. Eftersom det inte är direkt gratis att hyra in sig någonstans, så var jag lite stressad över hela situationen, hur det skulle gå och vart vi skulle kunna flytta och så där. Efter en superhektisk sommar var stallet en av de saker jag mest såg fram emot att återuppta som en del av nya normala vardagsrutiner efter Hickarös stängning.

Men inget ont som inte har något gott med sig! Det redde ut sig så fantastiskt bra att Jonatans faster hade lediga stallplatser, och sedan överlät jag halva Erkki till Linda, som ridit honom regelbundet sedan vi fick honom. Slutresultatet är att alla är nöjda och glada: Jag har dubbelt närmare till stallet och kan faktiskt vara där 3-4 dagar i veckan; Baloo får leka med hunden Alvin när vi är där samt komma med ut i skogen på länk; Linda blev hästägare; man ser släktigarna lite oftare; och Erkki har mera sällskap i stallet. Den enda som möjligen drog det korta strået är Wili, som blev den som får se till att Erkki kommer ut om morgnarna..! Men han påstår att det inte alls är till besvär, så Erkki har väl satt på stora charmen.

Men svinkul i Kvikant har vi, hurrahurra!

T.

This entry was posted in Djur och natur, Mat för själen. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>