Självständighetsdagen.

20121206-120117.jpg

Röd dag idag och fyra dagar lediga i det här hushållet. Superskönt, fyra dagar känns ju som en hel evighet! Dessutom har lillkorven fått en släng av ögoninflammationen åter, så han kan tillfriskna hemma i sina föräldrars helande omvårdnad.

Jag ska fira Finlands mångåriga självständighet genom att gå på min andra ridlektion för Elin. Fast jag nästan satt på hästryggen före jag kunde gå, så har jag aldrig direkt jobbat på tekniken. Det handlade mest om att hållas på ryggen i så hård fart som möjligt då i tiderna när jag och min kusin rände runt i Såka- och Kronobyskogarna. Good times, good times!

T.

This entry was posted in Djur och natur and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>