Årets julklapp.

Förra veckan var jag på en lite annorlunda fotosession. Det var Karleby Jymys styrkelyftare som skulle fotograferas till en årskalender. Vi siktade på att göra en riktig ordentlig pojkkalender med tillräckligt mycket naket.

Gruppen bestod av män i åldrarna cirka 18 – 70 år. Jag kan berätta att det är inte bara sådär för den vanliga finska mannen att slita av sig kläderna framför en kamera och posera..! Speciellt inte i minusgrader. Det var en av de roligaste fotograferingarna jag gjort – sammanhållningen, det gemensamma projektet, och allt skrattande. Definitivt årets julklapp.

T.

This entry was posted in Fotografering and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>