Plommon.

Ni vet när man stöter på den halvbekante grannen i närbutiken och sådär lite i förbifarten kastar ur sig ett “du letar efter saft?”, eftersom han står vid safthyllan, och man vill ju framstå som en trevlig och lättsam typ, och han säger att han faktiskt letar efter plommon på burk och jag börjar hjälpa honom att leta, medan han fortsätter förklara att han äter dem varje dag och kan inte vara utan dem och diskussionen plötsligt svänger över den där gränsen när båda samtidigt inser vad det är vi egentligen pratar om.

Awkwaaaard.

T.

This entry was posted in Allmänna iakttagelser, Vardagliga saker and tagged , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>