Kusiner och rom.

DSC_6950

Mio är en såndär som gör vad som helst för någon sötsak. Vår nattgäst förstod att utnyttja situationen.

DSC_6953

På fredagen var det kalasdags. Vår avkomma var inte riktigt on top of his game. Han har tydligen börjat dissa middagsluren på dagis ibland, och då ser man ut så här.

DSC_6960

Dock inget som inte en powernap kan åtgärda. Han drog till med en serenad åt födelsedagsbarnet som uppmuntrande bänkade sig på första parkett.

DSC_6963

Några av barnen hade varit med om lite bedrövligheter, men inte kan man ju låta en liten spik i handen sätta stopp för festligheterna.

DSC_6965

Under min livstid har jag förmodligen inte flirtat så enträget med någon som med den här unge mannen, men jag får bara kalla handen om och om igen. Tydligen har han en preferens för blondiner, så det ger ju onekligen lite förtröstan.

kakan on Make A Gif

Kakdags. Ljusen blev blåsta (hehe) och alla kunde börja snaska.

DSC_6980

Kakan var ett konstverk för sig. Lättlurad som jag är trodde jag faktiskt att värdinnan slängt ihop den själv under dagen…

DSC_7001

Tur att jag oftast umgås med smartare människor än jag själv.

DSC_7016

Jonatan rafsade dock lite snabbt ihop sånahär härligheter som han hittade i den enorma 3.2 kilos siken som hoppade upp i båten på veckoslutet. Alltså nom-nom, det här är något jag kunde leva på resten av livet. Har säkert ätit 300 gr sikrom själv under helgen.

DSC_7006

Mio tog glatt emot och smaskade i sig, tills han såg vad det var jag lurat i honom. Det ser ju kanske inte så aptitligt ut.

DSC_6934

Så här brukar det se ut om kvällarna. Och jaa, det är vårt barn som börjat riva tapeten i vårt sovrum utan att konsultera med oss först. “Kan arbeta självständigt och tar egna initiativ”.

T.

This entry was posted in Tvååringen., Vardagliga saker and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Posted October 21, 2013 at 22:07 | Permalink

    Jee You’re back! Roligt att se vad ni sysslat med under sommaren 🙂

  2. Tanja
    Posted October 22, 2013 at 22:26 | Permalink

    Jaaa, jag jätteförsöker skärpa mig nu!=D

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>