Sköna veckoslut

Igen är ett perfekt veckoslut snart till ända. Kontrasten mellan vardagarna med tidtabeller, väckning och obligationer blir alltid så tydlig på söndagkväll. Fast inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt.

Det här veckslutet har mestadels tillbringats i stallet med en av mina favoritpersoner som bor alldeles för långt borta i huvudstaden. Det är så befriande med de där människorna som känner en utan och innan och oftast ser saker och ting på samma sätt som en själv. Vi hade tjejkväll ute på terassen på fredagkväll, svägerskorna var med, och jag kände att sommaren kommer även i år. Satt alldeles för länge uppe, det hann mörkna och ljusna, men sommarkänslan var så påtaglig och sällskapet så roligt att det bara var skönt att vältra sig i tröttheten nästa dag.

Mio är naken och har ätit i två timmar. Också ett söndagskvällstecken.

T.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

  1. Ciin
    Posted May 19, 2014 at 13:33 | Permalink

    Hear hear! Den där känslan satt kvar ännu på tåget igår. Och idag, även om tankarna mestadels är fokuserade på jobb just nu, så finns de nånstans där bakom. Har redan hört mig själv säga tusen gånger hur fantastiskt kul det är tillsammans med dig men ännu känns det inte riktigt tillräckligt. Snart är du ju här borta och då blir det mera galenskaper till folket! Kraaaam!

  2. Tanja
    Posted May 20, 2014 at 17:14 | Permalink

    Jaaa, mera galenskaper till folket!!=D KRAAM!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>