Vårfest vid Köukar

I tisdags var vi på Trivselvråns vårfest vid Köukar sportstuga. Sköna Clara (klädbutik) råkar ligga där bredvid så jag har bara varit där i helt andra ärenden än på grund av mitt brinnande sportintresse.

En svinkall vind rådde, och mössan som jag trodde jag packat ner någonstans var inte alls där den borde. Tack och lov fick barnet inte öronvärk. Dagisbarnen uppträdde med sång som sig bör, och sedan var det någon form av frågesportorientering.

Mio träffade en kär vän som redan är i förskolan, så det var sådan fart på ungarna att man blev trött bara av att titta på dem.

Sista dagisfesten på en tid var det iallafall. Mio har bara två dagar kvar i dagis innan sommarlovet börjar. Nu väntar vi bara på att vädret hinner ikapp.

T.

This entry was posted in Femåringen and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>